keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Lastenhuoneen siivoilua

Tänään lähettiin aamusta kävelee kirpparille. Mentiin vähän pidempää reittiä kun oli niin kiva päästä ulkoilemaan tän sadekauden jälkeen. Meiltä on matkaa kirppikselle joku 2,5km. Perillä huomasin että liike on lopetettu ja ne on muuttanu toiseen paikkaan. Sen verran kauas että pitää autolla mennä, jos haluaa sinne lähteä. Pikkasen ärsytti kun ekaks oltiin kävely sinne asti ja mä niin olin odottanut että pääsen kirppikselle. Onneks en lähteny eilen kun satoi! :D No mutta tuli ainakin ulkoiltua! Syötiin eväät lasten kanssa ja käytiin kotiintulo matkalla kaupassa. Ja taas rupes satamaan :D Onneks kotimatkalla tihkui vaan vähäsen ja selvittiin suht kuivina kotiin. Varmaan joku 15min sen jälkeen kun tultiin kotiin tuli oikeen rajuilma. Satoi ja ukkosti. Siinä vaiheessa rupes jo naurattaa että mitä jos oltais oltu viel kävelemäs kotiin :D

Siivoilin vähän lastenhuonetta aikani kuluks (siis koska mua ärsytti se epäjärjestys) ja vaihdoin vähän järjestystä. Nyt tuli vähän tilavampaa, kunnes huomenna taas on kaikki lelut levällään ja lattia on ku miinakenttä :) 


Meijän pikku mussukka on myös oppinut kiipeilemään ja sitä kiivetään sinne minne päästään. Ja jos ei päästä ni sit haetaan tuoli avuks ja kiivetään sen avulla. Ikää poitsulla 10kk. Kävelee tuen kanssa ja konttaa kovaa :)




Mutta nyt nukkumaan niin jaksaa taas aamusta touhuta näiden viikareiden kanssa <3
-Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!