sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Eteisestä kuvia

Tänään on ompelupäivä. Tiedossa housujen paikkausta, tilkkutöiden tekoa ja paljon ihanien värikkäiden kankaiden hipelöintiä :) hih.  

Viime päivät on mennyt maalaillessa, joten on kiva tehdä taas muutakin. Sohvalle kaipasin jotain ihanaa peittoa. Ehkäpä ruusuja? :)


Eteisen uusi kenkähylly on maalattu ja ostin siihen tuollaiset vähän isommat korit lasten pipoille ja hanskoille. Kenkähylly on suunniteltu ja tehty itse. Halusin alimmasta lokerosta isomman että saappaat mahtuu hyvin. 


Hyllykön yläosalle meinaan vielä tehdä jotain. Ruusut saa lähteä. Kohta kolme vuotta ollaan asuttu tässä ja vieläkään en oo löytänyt sopivan kokoista ja mieleisen väristä mattoa tuohon lattialle. Kaikki on joko liian pitkiä, lyhyitä tai sitten sen verran paksuja ettei väliovi mene kiinni. Räsymattoakaan ei voi laittaa kun rattailla tulee sisään niin se on ihan kurtussa.. Avain naulakkona meillä on puukarahka johon on laitettu vähän valkosta maalia.


Syttötuoli sai väriä ylleen ja keittiöön löysin Jyskin alekorista nuo vaaleenpunaset tuolin pääliset. 
Ihanaa kun aurinko paistaa <3

Iloista sunnuntai päivää!!

Jenna



1 kommentti:

  1. Kätevän oloinen hylly eteisessä, tilaa pitäisi olla niin kamalasti, kun kenkiä ja tavaraa on paljon, meillä ainakin liian pieni eteinen.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!